Η Ορθοδοντική θεραπεία με την νέα Ορθοδοντική τεχνολογία FASTBRACES στα παιδιά.

Η Ορθοδοντική θεραπεία με την νέα Ορθοδοντική τεχνολογία FASTBRACES στα παιδιά.
 \  Blog  \  Η Ορθοδοντική θεραπεία με την νέα Ορθοδοντική τεχνολογία FASTBRACES στα παιδιά.

Η Ορθοδοντική θεραπεία με την νέα Ορθοδοντική τεχνολογία FASTBRACES στα παιδιά.

Μέχρι σήμερα είναι γνωστό πως προχωρούμε σε Ορθοδοντική θεραπεία στα παιδιά όταν τα δόντια τους είναι «στραβά», δεν είναι δηλαδή στην σωστή θέση μέσα στο οδοντικό τόξο. Κάνουμε δηλαδή μια Ορθοδοντική θεραπεία για αισθητικούς λόγους. Αυτό είναι σωστό . Με την νέα Ορθοδοντική τεχνολογία η Ορθοδοντική θεραπεία είναι αναγκαία στα παιδιά, αλλά και στους ενήλικες, όχι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά και για λόγους υγείας του στόματος και της γενικότερης υγείας του οργανισμού.
Έχει βρεθεί μέσα από έρευνες ότι γύρω από τα δόντια τα οποία είναι εκτός θέσης(έκτοπα)και ειδικότερα σε αυτά που είναι γλωσσικά μετατοπισμένα, αναπτύσσονται μικρόβια τα οποία έχουν συσχετιστεί με σοβαρές παθήσεις του οργανισμού. Αυτό το γεγονός και σε συνδυασμό με το ότι λόγω της θέσης δύσκολα καθαρίζονται με αποτέλεσμα να υπάρχει μια χρόνια φλεγμονή γύρω από αυτά τα δόντια δημιουργείται μια κατάσταση που απειλεί τόσο την υγεία του στόματος όσο και την γενικότερη υγεία του οργανισμού.

Με την εφαρμογή των Ορθοδοντικών αγκυλιων FASTBRACES , με το μοναδικό καινοτόμο τριγωνικό σχήμα, επιτυγχάνουμε από την πρώτη μέρα ταυτόχρονη μετακίνηση τόσο της μυλης(του μέρους του δοντιού που φαίνεται) όσο και της ρίζας των γλωσσικά μετατοπισμένων δοντιών προς την σωστή θέση. Το πιο σημαντικό είναι ότι παράλληλα με αυτή την μετακίνηση παράγεται και μεταφέρεται οστουν, μέσα στο οποίο τοποθετείται το δόντι αφού τελειώσει η μετακίνηση του. Είναι γι αυτό ακριβώς τον λόγο που δεν χρειάζονται να γίνονται εξαγωγές με την νέα Ορθοδοντική τεχνολογία FASTBRACES. Αυτός ο μηχανισμός μετακίνησης έχει κατοχυρωθεί σαν πατέντα στις ΗΠΑ και υποστηρίζει την νέα Ορθοδοντική τεχνολογία FASTBRACES.

Έτσι λοιπόν η Ορθοδοντική θεραπεία,με την FASTBRACES Technology , αποτελεί μέρος της καθημερινής κλινικής πράξης,με την οποία επιτυγχάνουμε όχι μόνο ένα όμορφο χαμόγελο αλλά και την υγεία του στόματος πράγμα σημαντικό για την γενικότερη υγεία του οργανισμού.

Δρ Ανδρεας Ασπρος
Οδοντίατρος

Dr. Andreas Aspros works in the field of Aesthetic Dentistry and specializes in Smile Design, which involves designing a nice, aesthetic and functional smile with the use of veneers.

Get in touch

Nikolaou Nikolaide 3, Office 109 ,
Postal Code: 8010
Eleftherias Avenue 79, Chloraka,
Postal code: 8220
Michalakopoulou 14, Office 204
Demitas Tower, Postal Code: 1075
70009067

Get in touch

Nikolaou Nikolaide 3,
Office 109 ,
Postal Code: 8010
70009067
© 2022. Andreas Aspros. All Rights Resereved. Website Design by G.K Progress I.T.C Services Ltd
BulgarianChinese (Simplified)EnglishEstonianFrenchGermanHebrewItalianJapaneseKoreanLatvianPolishPortugueseRomanianRussianSlovenianSwedishTurkishUkrainian