Δρ Αντρέας Άσπρος: ο γιατρός που χαρίζει “χαμόγελα”

Δρ Αντρέας Άσπρος: ο γιατρός που χαρίζει “χαμόγελα”
 \  Publications  \  Δρ Αντρέας Άσπρος: ο γιατρός που χαρίζει “χαμόγελα”

Δρ Αντρέας Άσπρος: ο γιατρός που χαρίζει “χαμόγελα”

To ΗealthNews συνάντησε τον δρ Αντρέα Άσπρο και συνομίλησε μαζί του για την αισθητική οδοντιατρική, για το πόσο σημαντικό είναι τελικά ένα ωραίο χαμόγελο στην ζωή μας και πόσο μας επηρεάζει, την ιδιαιτερότητα του επαγγέλματός του και πολλά πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

Ο Δρ. Άσπρος ασχολείται με την Αισθητική Οδοντιατρική και πιο ειδικά με το Smile Design με τον σχεδιασμό δηλαδή ενός ωραίου, αισθητικά και λειτουρικά χαμόγελου.

Πιο ειδικά ασχολείται με την ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ αλλαγή του χαμόγελου χρησιμοποιώντας όψεις ή όπως λέγονται διεθνώς veneers.

Το 2007 ξεκίνησε την μετεκπαίδευσή του στο πρόγραμμα Αισθητικής Οδοντιατρικής στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης όπου αποφοίτησε το 2009.

Έκτοτε έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια με αντικείμενο το smile design.

Το 2012 ξεκίνησε να φοιτά στην παγκοσμίου φήμης Dawson Academy, μια σχολή στην Φλώριδα των ΗΠΑ όπου σου δίνεται η ευκαιρία να μάθεις να αναλύεις και να σχεδιάζεις αισθητικά και λειτουργικά ενα χαμόγελο.

Συμμετέχει σε διεθνή study club με αντικείμενο τον σχεδιασμό χαμόγελου ενώ παράλληλα έχει προσκληθεί σαν ομιλητής με το ίδιο θέμα από τοπικούς οδοντιατρικούς συλλόγους.

Συνεργάζεται με διάσημους κεραμίστες εξιδικευμένους στην κατασκευή ολοκεραμικών όψεων (veneers).

Διατηρεί γραφείο στην Πάφο αλλά και την Λευκωσία. Έχει αποφοιτήσει απο την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος δύο διπλωμάτων MSc καθώς και διπλώματος από την Βρεττανική Ακαδημία Επανορθωτικής Οδοντιατρικής.

 

Dr. Andreas Aspros works in the field of Aesthetic Dentistry and specializes in Smile Design, which involves designing a nice, aesthetic and functional smile with the use of veneers.

Get in touch

Nikolaou Nikolaide 3, Office 109 ,
Postal Code: 8010
Eleftherias Avenue 79, Chloraka,
Postal code: 8220
Michalakopoulou 14, Office 204
Demitas Tower, Postal Code: 1075
70009067

Get in touch

Nikolaou Nikolaide 3,
Office 109 ,
Postal Code: 8010
70009067
© 2024. Andreas Aspros. All Rights Resereved. Website Design by G.K Progress I.T.C Services Ltd
BulgarianChinese (Simplified)EnglishEstonianFrenchGermanHebrewItalianJapaneseKoreanLatvianPolishPortugueseRomanianRussianSlovenianSwedishTurkishUkrainian